21 joulukuuta 2011

Yes, being a 150 year old teenager has been the height of my happiness.

Hola!

En aio tänään kirjoittaa tuota haastetta, koska ajattelin käydä sitä huomenna vähän kuvailemassa. Tänään haasteena olisi ollut suosikkipaikkani. Kirjoitan huomenna sitten kaksi kohtaa kerralla.

Tästä päivästä ei ole mitään kertomista. Nukuin kymmeneen, luin lehden ja sen jälkeen olen viihtynyt koneen parissa. Välillä netissä, välillä vähän koulujuttuja ja välillä tv-sarjoja katsoen. Ilta menee samalla kaavalla. Vähän ruotsin suulliseen treenausta, suihkussa käyntiä ja varmasti lisää koneella olemista. Päivä mun mieleen. :D

Mietin tässä, jos tekisin top 5 julkkismiehet mun mieleen. Kaksi ensimmäistä on ihan helppoja, kolme muuta ei sitten niinkään. Tätä pitää oikein funtsia nyt tovi.
Kuten sanoin nää kaks ekaa oli ihan helppoja, mutta sitten kolmas ja neljäs ei niinkään helppoja ja viidenneksi nyt valikoitui monien joukosta tämä.

Ensimmäisenä tietysti the one and only Robert Pattinson. Tähän herraan ihastuin ensimmäisen kerran varmaan jo Potterin aikana ja sen jälkeen näin Remember Me:n, jossa Rob oli jo kasvanut niin kiinnostus vaan kasvoi. Tietysti viimeinen niitti oli Twilightit ja ei se pöllömpi ole Water for elephantsissakaan.
Toisena tulee uudehko tuttavuus Paul Wesley. Muistuttaa ehkä ulkonällisesti hivenen Pattinsonia. Nuo silmät iskee meikäläiseen, eikä vartalossakaan ole mitään valittamista.
 Nää kaks ekaa on ihan selviä, loput kolme tulee aika rinta rinnan, joten eivät ole suoranaisesti missään järjestyksessä.

Kolmantena on Gossip Girlistä tuttu Ed Westwick. Itelle tuli tutuksi juurikin Gossip Girlistä. Näyttää vähän pahalle pojalle.
Neljäntenä on Ian Somerhalder. Nuo silmät on aika uskomattomat. Niitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan. Niitä ei vain voi vastustaa.
Viidenneksi valitsin Zac Efronin, mutta nimenomaan tämä vähän aikuisempi Efron. Ei se lapsenkasvoinen Zac vaan uusi, vanhempi. Taitaa olla jo toistoa, mutta nuo silmät ovat tämänkin etuja.

Kaikille yhteistä taitaa olla silmät jotka viehättävät mua eniten. Täällä tavisten maailmassakin (ei vain haavemaailmassani) kiinnitän ihmisessä, myös naisissa, huomiota ensiksi silmiin ja sen jälkeen käsiin. Kädet ovat toinen katseenvangitsija mun tapauksessa.
Huomaa, että enemmän taitaa viehättävää vähän nuo nuoremman sukupolven miehet. No onhan Ian Somerhalder (jo) 33- v. Muut ovat syntyneet1980-luvulla. Kyllähän tuolta vanhemman ikäpolven miehistäkin löytyy komeita miehiä, kuten Gerard Butler ja Johnny Depp.

Nyt kuitenkin haavemaailmasta todellisuuteen ja ruotsin tekstien pariin. Kiitos ja kumarrus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti