19 marraskuuta 2011

She will be loved

Hello!


Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus

Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 - Viimeinen hetki.

Josko sitä nyt taas jatkaisi tätä. Elikkäs päivä 2- eka rakkaus.

Hmm eka rakkauteni... Jos nyt puhutaan pojista niin ensimmäinen OIKEA rakkauteni on nykyinen poikaystäväni/kihlattuni J. Ollaan oltu yhdessä 13- vuotiaasta asti, joten en ennen sitä ole ollut RAKASTUNUT, ihastunut kyllä. Pisin suhde ennen J:tä oli puoli vuotta kuudennella luokalla ja lasken sen kyllä jo oikeaksi seurustelusuhteeksi, koska se oli muutankin kuin vain, että nähdään koulussa ja pidetään käsistä kiinni.


Mutta josko nyt sit kertoisin meidän suhteesta J:n kanssa.
Ollaan tosiaan oltu 13-vuotiaasti asti yhdessä, alettiin seurustelemaan kasi luokan alussa ja tässä sitä vieläkin mennään. Käytiin samalla bändikurssin tunnilla (J on rumpali nykypäivänäkin) ja sielä iskin silmäni J:hin. Toki tiesin hänet jo ala-asteelta ja taisi mulla olla jo pieni ihastus kuudennella luokalla häneen.
Kaveri kertoi J:lle koulussa, että mä tykkään siitä ja sitten oli yhdet toisen kaverin bileet jonne molemmat saatiin kutsu ja sieltä se juttu sitten alkoi. Kertaakaan ei olla erottu eli suhde ei ole mikään ON/OFF tyyppinen vaan koko ajan ollaan oltu yhdessä. Yhteen muutettiin 2008 helmikuussa ja kihloihin mentiin 2008 elokuussa. Ollaan koettu yhdessä paljon, ollaan tapeltu, huudettu, rakastettu, itketty, naurettu, laulettu, puhuttu yhdessä. Ollaan oltu toistemme tukena mm. mun masennuksen aikana, J:n vaikeiden aikojen aikana ym.
Paljon tullaan varmasti vielä kokemaan ja toivon että tää juttu tulee aina kestämään! ♥

Se siitä sitten. :) Eilen tuli käytyä elokuvissa katsomassa ensi-illassa uusin Twilight eli aamunkoi part 1. Oli aivan erilainen kuin edelliset osat. ( Tosin niin on kirjakin.) Tykkäsin ihan sikana, Robert Pattinson ah. :) Sain viimeisen paikan näytöksestä, eli täyteen oli kaikki näytökset, joita muutes oli viisi illassa, buukattua.




Elokuvan jälkeen käväsin kotona kohentamassa itseäni iltaa varten. Illalla oli nimittäin Mokoman akustinen keikka Hullu Pullossa ja pitää sanoa, että oli todella hyvä keikka. Kuviakin tuli räpsittyä puolentoista tunnin keikasta sellaiset 170kpl. :) Tässä pieni kuvapläjäys olkaat hyvä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti