16 marraskuuta 2011

Isä olen täällä maailman toisella puolen

No joo en nyt ehkä ihan kuitenkaan maailman toisella puolella, vaan junalla matkalla Helsinkiin. :) Tänään esiintyy In Flames Helsingin jäähallilla ja sitä ollaan J:n kanssa menossa katsomaan. Mutta josko nyt haasteen pariin.

Päivä 1 – Esittele itsesi

Joo eli siis 22- vuotias naisen alku täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Helmikuussa tulee 23- vuotta plakkariin. Koko pienen ikäni oon Vaasassa asunut, mutta koulun jälkeen olisi ihana kokeilla jotain toista kaupunkia, vähän niinku avartaa katsetta.
Ammattikorkeakoulussa opiskelen rakennusinsinööriksi ja voiton puolella ollaan jo opiskeluissa. Ammatiltani tähän mennessä olen talonrakentaja, mutta niitä töitä ei ole tullut tehtyä koulun jälkeen ollenkaan.

Asun kihlattuni J:n kanssa vuokra kolmiossa Suvilahdessa ja yhdessä on tullut taivallettua pian 8 vuotta ja 6 kk. Kihloissa on oltu 3- vuotta, mutta häitä ei nyt vielä ainakaan ole suunnitteilla. Eikä sen puoleen lapsiakaan vielä muutamaan vuoteen, ehkä sitten kun koulu loppuu.

Ehkäpä tämmöinen infopläjäys tähän väliin ja varmasti tulen vielä paljastamaan itsestäni paljon asioita täällä blogissa ajan myötä.

Pahoittelut, jos teksti on huonoa tai sekavaa, tuli sen verran vähän aikaa nukuttua ja kirjoitan tätä postausta IPhonella joka ei muutes ole ihan peace of cake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti