30 tammikuuta 2012

What a day

My day in pictures!

Tänään aamu alkoi jo varttia vaille kuus, J:n lähdettyä töihin. Ei väsyttänyt enää sen jälkeen, joten mitä sitä turhaan sängyn pohjalle jää makaamaan. Kone kainaloon ja sänkyyn dataamaan! 

Päivän asu koostuu samoista vaatteista mistä aina. Farkut, neuletakki ja paita sekä korut.

Naama ei vielä ollut edustuskunnossa tässä vaiheessa. Kengät on vaan kuvausrekvisiittaa.

Korut lähemmin. Nomination, papuketju, kihlasormus sekä perhonen. Rakkaasta kellosta on patterit lopussa, ne pitäisi käydä vaihdattamassa kultasepänliikkeessä.

Asua lähemmin.
 Piti käydä parvekkeella ihastelemassa säätä ja maisemia. 

 Aamupala, tai tässä vaiheessa kai jo enemmän brunssi. 

 Kaupassa käymässä.

Pakollinen hissikuva. :D

 Näiden merkeissä onkin sitten kulunut päivä tähän saakka. 




Välillä jakso How I met your motheria ja cokista tietenkin, että taas jakaa puurtaa koulutöiden parissa.

Päivälliseksi söin riisiä ja kanakastiketta sekä salaattia. Annoksesta ei tullut otettua kuvaa, kun se katosi parempiin suihin hyvin nopeasti. 
Selkä aivan julmetun kipeä. Ollut jo pari päivää, mutta tänään ollaan ihan uusissa fääreissä tämän kivun kanssa. Tää ei oo siis mitään perus lihasjumia vaan jo oikein kipua. Mulla on vieläpä aika korkea kipukynnys, mutta tämä alkaa olemaan jo aika paha. :( Mikään asento ei ole hyvä ja ei voi yhtään kurkotella tai nostella mitään. Mistä lie tämäkin nyt sit johtuu, kuka noista tietää...!? 


Chisu - Sabotage

Soinut koko päivän päässä, en kyllä tiedä miksi. Ei nimittäin kuulu lempikappaleisiini.

2 kommenttia:

  1. liikuntaa vaan! se on paras lääke tommosiin kipuihin. itellä ainaki oli selkä kipeenä kun ei ollu hetkeen käyny liikkumassa, sitten menin nii lähti kivutkin. :)

    VastaaPoista
  2. No kun en oo mitenkään erityisemmin lakannut liikkumasta, ehkä vähän normaalia enemmänkin on tullut liikuttua. On vaan hankalaa liikkua kun sattuu niin prkl. :( Tasan yks asento on hyvä ja silloinkin särkee... mutta eiköhän tää tästä ohi mee. :D

    VastaaPoista