16 tammikuuta 2012

Life is ours, we live it our way

J lähti juuri viikon kestävälle koulutukselle Tampereelle. Työjuttuja siis. Itse en saa enää unta. Ajattelin tänään jättää koulun välistä, kun on aika lyhyt päivä ja aineetkin ovat sieltä tylsästä päästä. Kaupungissa kuitenkin ajattelin käydä. Koulutarvikkeita pitäisi ostaa ja ehkä vielä kerran koluan alevaatteitakin läpi. 

Eilen tuli taas vaan oltua. Pyykkiä pesin ja saunassa käytiin illemmalla. Syötiin herkkutortilloja ja katsottiin Vares Sukkanauhakäärme. Se on uusin dvd:lle ilmestynyt Vareksista. Katsottiin kaksi muuta Reinin näyttelemää Varesta lauantaina. 

Lauantaina oltiin myöskin syömässä sielä Kantarelliksessa. Ruoka oli aivan megalomaanisen hyvää. Olisin voinut ottaa tietty puhelimella kuvaa annoksista, mutta en tajunnut siinä tilanteessa. Itse söin paneroitua broileria Amaretto- kastikkeessa, tinjami lohkoperunoilla. Alkuun juotiin tyrnidrinksut ja jälkkäriksi juotiin vanilijakonjakkia sekä söin suklaakakkua vadelmakastikkeella. Niin ja viimeisenä join vielä mangomansikka margaritan. J söi pippuripihvin ja kehui, että oli ehkä koko elämänsä paras ravintola-annos tähän mennessä.

Pitää tänään yrittää kaivaa vanhoja kuvia pöytäkoneelta. Se on maannut hieman rikkinäisenä tuolla työhuoneessa jo pian vuoden. J:n vanhalta kannettavalta sain jo ongittua kuvat talteen. Sekin on hieman rikki, joten sitäkään ei enää käytetä. Sitä voisi kyllä käyttää, mutta siinä ei pysy näyttö auki ilman tukea. Pöytäkoneessa taas on joku ohjelmistovika, mutta sen saattaa sen verran saada päälle, että kuvat saisin siirrettyä tikuille. Pitäisi myöskin varmaan ostaa ulkoinen kovalevy kuville ja musiikille sekä elokuville.
 
day 7. a photo of someone you love
 The Love of my life! ♥ 

day 8. a photo of your favourite band/musician
 Adele

 Metallica


Metallica - Nothing else matters


Adele - Turning tables

Ps: Kuinka hankalaa voi olla muistaa kirjoittaa otsikko näille teksteille? En koskaan meinaa muistaa, kun kirjoitan yleensä tekstin ensin ja sitten keksin otsikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti