26 tammikuuta 2012

I wanna do bad things with you

Tämän päivän kuvat.
Koulussa oli hivenen tylsää ja pitkä päivä, joten tuli leikittyä Iphonen kameralla, tarkemmin sanottuna vintagekamera- apps:llä.
Olin taas tänään koko päivän koulussa. 8-18:00. Päästiin viimeiseltä tunnilta jo kuudelta, varttia vaille kahdeksaanhan piti olla, mutta ope oli kivalla päällä ja päästi aikaisemmin. :)


Tuo on nyt sillä Stevialla makeutettua limsaa oli ja yllättävän hyvää. Itsehän inhoan kaikkia light limsoja, niiden maku on jotain niin hirveää sen aspartaamin takia. Tuota voisi ostaa jopa toisen kerran. Ja mikä hyvä sattuma, että koulussa oli tänään salaatin kanssa veriappelsiinia. Oli aika erikoisen makuista, mutta ihan syötävää.

Meillä tarjoillaan koulussa salaatti aina sillain, et kaikki ainekset ovat eri astioissa. Siis esim. Porkkanaraastetta, salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua, siemeniä yms. Siitä saat sitten itsellesi valita mieluisat. Vaihtelee päivittäin nuo ainekset.



Rakennusfysiikan prujusta.


Tuli käytyä hyppytunnilla äänestämässä, paikka kun on ihan koulun vieressä, Palosaaren kirjastolla. Tritoniallakin olisi voinut äänestää, mutta sielä alkoi äänestysaika vasta 11 ja kirjastolla jo 10:00. Haaviston numero (2) korttiin tuli laitettua. Hänhän oli minulla ensimmäisellä kierroksella toinen vaihtoehdoista, mutta eräs toinen vei niukasti minun ääneni.

Omm nam, söin yksi kesä tätä riisisuklaata niin paljon että iski ähky sen suhteen. Nyt se oli tai on taas hyvää pitkän ajan jälkeen. Äiti haki mut koulusta ja käytiin samalla sitten kaupassa, äidin kustannuksella tietenkin. :P

Uusin jakso One tree hill:ä, kausi 9 menossa ja se on viimeinen kausi kyseisestä sarjasta. Pitääpi alkaa keräämään tätäkin dvd:llä. Toinen tuottis jo löytyykin, ensimmäistä kautta on hirveän hankala saada mistään, mutta kyllä sekin vielä jostain ongitaan. Tämä jakso loppui niin jännittävään kohtaa ja vasta ensiviikon keskiviikkona tulee uusi jakso ja sekin katsottavaksi vasta kolmen aikaan yöllä, koska jaksot tulevat tietysti amerikan ajassa.


Taiteellisia sananparsia.

Illan suunnitelmissa vielä leipoa piirakkaa, kunhan J pääsee töistä ja tuo tarvittavat, puuttuvat ainesosat. Huomenna muutama hassu tunti koulua ja en tiedä jaksanko mennä. Todennäköisesti en...
Huomenna suunnitelmissa täyttää/ kirjoittaa lisää kesätyöhakemuksia, sekä katsoa rästissä olevia koulujuttuja.

Jace Everett - Bad Things

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti